Photo Booth häihin

Häät ovat varmasti yksi tärkeimmistä hetkistä elämässä. Häätapahtuman suunnittelu on valtava työ ja tietenkin kaikki, varsinkin hääpari, haluavat kaiken sujuvan täydellisesti. On hyvin tärkeää pitää kiinni omasta tyylistä, jotta tapahtuma olisi unohtumaton vieraiden näkökulmasta. Siksi jokaisten häiden välttämätön valttikortti onkin valokuvaaja, jonka päätehtävänä on ikuistaa positiiviset hetket ja kuvata ne ammattimaisesti.

Nykyajan kehitys on suonut meille suuren mahdollisuuden yhdistää parhaat hetket, todelliset ilon hymyt ja vieraiden tunteet sekä ammattilaiskameran valokuvaussessio yhteen. iBox-valokuvauskoppi on upea lisä mihin tahansa häätapahtumaan. Sen mukana tulee täydellinen viihdealue ja se pysyy paikallaan koko hääjuhlan ajan. Personoidut hääbannerit, joissa komeilee hääparin nimet sekä tapahtuman päivämäärä yhdessä upean rekvisiitan kanssa hurmaa vieraat oitis modernilla designillaan, keräten kaikki valokuvauskopin eteen. Show alkaa napin painalluksella!

Ammattitason kamera yhdessä studiosalaman kanssa luovat fantastista kuvausmateriaalia iloisista vieraista, jotka voivat käyttää rekvisiittaa erilaisin yhdistelmin ja poseerauksin. Jokainen voi helposti valita ja vaihtaa kameran moodia kuvan, GIF-animaation, Boomerangin tai jopa videon välillä. Huippulaatuinen kuvatulostin tulostaa kaikki kuvat 10 sekunnin välein! Kopin takaosassa oleva iPad kerää kaikki otetut kuvamateriaalit talteen ja mahdollistaa niiden jakamisen suoraan sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin ja Twitteriin tai ladattavaksi suoraan älypuhelimeen tai vaihtoehtoisesti lähetettäväksi sähköpostilla. Tapahtuman lopuksi kaikki saavat tulostetut kuvat itselleen sekä pääsyn galleriaan, joka jaetaan osallistujien kesken. Eikö olekin fiksua ja käytännöllistä!
Käy katsomassa pakettimme ja pidäthän mielessä, että olemme aina valmiina auttamaan, jos jotain täytyy vielä hienosäätää.

UUTUUS! Tilaamalla hääpaketin iBoxilla hääpari saa lahjaksi vieraskirjan, johon voi heti liimata tulostettuja hääkuvia.
5 tunnin vuokra (sis. 24% ALV)
Mitä sisältyy?
Asentaminen
Vieraiden opastus
Ammattilainen studiosalama
Valokuvatyylin suunnittelu
Rekvisitta & Tarvikkeet
- Laajennettu paketti
- Photo booth seinä & tausta
Kuvamuodon valinta
- Perinteinen (10x15)
- Polaroid (10x7,5)
- Liuska (5x15)
- Kiiltäviä tai mattakuvia
Rajaton tulostus
- Vieraskirja (tulostetut valokuvat onnittelujen kanssa) - Valokuvien jako somessa & pilvipalvelun kautta
- Tilaisuuden sähköinen galleria
Toimitus
- Toimitus Suomessa - pyydä tarjous!
Lisäpalvelu

Tilaisuuden data DVD-levyllä tai muistitikulla — 15 €
Taustan suunnitelu ja valmistus — 75 €
Valokuvamagneetti — 3 € / kpl
Lisätunti —
50 € / tunti
Tilaa iBox
Pyydä tarjous omaan tilaisuuteen!
Tilaa iBox!
Kirjoittaisitko nimesi sekä sähköpostiosoitteesi, niin olemme pian yhteydessä sinuun
Hyväksyt tietosuojakäytäntömme
Write Close
Close
Ota yhteyttä
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Mail
Phone